Bent u op zoek naar de Jeroen Bosch Apotheek,
bel dan: 073 553 5999 of ga naar de website.

Overname ZANOB door Jeroen Bosch Ziekenhuis een feit

21-6-2018

 

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis had al enige tijd de wens ZANOB (Ziekenhuisapotheek Noordoost Brabant) over te nemen. Reden hiervoor is dat het ziekenhuis de farmaceutische patiëntenzorg als een wezenlijk onderdeel van het primaire zorgproces ziet en hier meer invloed op wil kunnen uitoefenen. De Autoriteit Consument & Markt gaf toestemming voor de overname die vorige maand een feit is geworden.

 

“De overname is een logische ontwikkeling die goed in het tijdsbeeld past”, aldus Jeroen Derijks hoofd apotheek en medisch manager van de ZANOB. “Om de mensen uit Den Bosch en omstreken nog beter van dienst te zijn, wil het Jeroen Bosch Ziekenhuis hen zorg op maat bieden, dicht bij huis en op hun manier. Deze ontwikkelingen vragen om maatwerk en flexibiliteit. Nu het JBZ zelf eigenaar is van ZANOB kunnen die twee zaken nog beter vormgegeven worden.”

 

ZANOB houdt zich bezig met het verlenen van farmaceutische patiëntenzorg voor klinische en poliklinische patiënten en is tevens de dienstapotheek voor ’s-Hertogenbosch en omstreken. ZANOB zal ook als afdeling van het JBZ gewoon diensten leveren aan onder meer Ziekenhuis Bernhoven, Reinier van Arkel groep, Cello en diverse V&VT instellingen.Er staan nog geen foto's in het systeem!

Het laatste nieuwsInloggen STIP

Vacatures